CERTIFICERINGEN

Met onze ISO 9001:2015 certificering garanderen wij een structurele kwaliteitsbeheersing, waardoor wij kunnen nakomen wat wij beloven. Door een zorgvuldige afstemming van werkprocessen elimineren wij foutrisico’s en worden bovendien geen onnodige kosten gemaakt. Offsetdrukken is een complex technisch proces waarbij het letterlijk draait om kleine verschillen en toleranties. 

De ISO 12647-2 certificering is een procesnorm, waardoor wij in staat zijn om een optimale kleurstabiliteit  tijdens het drukken te waarborgen en een constante drukkwaliteit kunnen leveren. Voorspelbaarheid van kleuren en het leveren van identieke herdrukken zijn hierdoor mogelijk.

ISO 14001:2015 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. Voor ons de voorwaarde om blijvend te werken aan duurzaamheid, minder milieubelasting en een kleinere CO2 voetprint.

BRCGS Packaging materials is voor de kenners binnen de foodbranche geen onbekende. Hiermee worden alle voorwaarden gecreëerd om verpakkingen te mogen vervaardigen met een direct voedselcontact. Deze verpakkingen voldoen aan de eisen omtrent productveiligheid en productintegriteit, dit met het oog op de kwaliteit van voedingsmiddelen en de  gezondheid van de consument.

Mouthaan Grafisch Bedrijf is daarnaast FSC® gecertificeerd (licentienummer FSC-C022069) en daardoor bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om te kiezen voor drukwerk op FSC® gecertificeerd papier. Met deze certificering voldoen wij aan de eisen die zijn opgesteld door het ‘Forest Stewardship Council®’ (FSC®), een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert en wereldwijde standaarden opstelt voor gecontroleerd en duurzaam bosbeheer.

(certificaatcode CU-COC-807338)

CONTACT

Mouthaan Grafisch Bedrijf

Burgemeester Keijzerweg 10
3352 AR Papendrecht

Nederland

Postbus 55

3350 AB Papendrecht
 

​Tel.:  +31 (0)78 644 55 44

​Fax:  +31 (0)78 644 55 55

E-mail: contact@mgb.nl »

© 2019  Mouthaan Grafisch Bedrijf | All Rights Reserved​