ONTWIKKELEN

MET INNOVATIE

 

Bij Mouthaan Grafisch Bedrijf volgen we innovaties op de voet. Vanaf het moment dat een innovatie getest is en deze bijdraagt aan het hele proces, implementeren we deze in één van de onderstaande ontwikkelfases.


Ook ontwikkelen met innovatie? Bel 078 - 644 55 44 en maak een vrijblijvende afspraak.
 

 

3D MODEL

Nadat wij uw wensen en voorkeuren hebben geïnventariseerd, gaat onze afdeling Creatie aan de slag voor u.

 

Uw wensen en voorkeuren worden digitaal verwerkt en het resultaat is een 3D model. Mouthaan Grafisch Bedrijf heeft unieke 3D software tot haar beschikking die u digitaal laat zien hoe uw grafische oplossing er uit kan komen te zien.


Wij werken met deze 3D software omdat dit de mogelijkheid biedt gelijk aanpassingen door te voeren. Deze aanpassingen zijn direct zichtbaar in het 3D model en op deze manier visualiseren wij voor u de ideale 3D grafische oplossing.

Klik hier om een 3D model te zien.
 

 

 

PLOTMODEL

Voldoet het 3D model volledig aan uw wensen? Dan stappen we over naar de volgende fase, waarin wij het 3D model tot leven brengen.

 

Mouthaan Grafisch Bedrijf heeft de beschikking over een industriële plotter die een prototype van uw grafische oplossing plot.

 

Dit prototype is identiek aan de 

uiteindelijke productieversie, echter 

zonder design.

Klik hier om een plotmodel te zien.

 

 

DESIGN

Voldoet het plotmodel volledig aan uw wensen? Dan voegt Creatie er een bestaand design aan toe of indien gewenst maken onze designers een designvoorstel wat voldoet aan uw specifieke designwensen.

 

Na akkoord op het design is het mogelijk om nog een keer een plotmodel te maken, maar nu met het design op het plotmodel.

 

In de laatste stap gaat uw grafische oplossing naar de productiefase.

 

CONTACT

Mouthaan Grafisch Bedrijf

Burgemeester Keijzerweg 10
3352 AR Papendrecht

Nederland

Postbus 55

3350 AB Papendrecht
 

​Tel.:  +31 (0)78 644 55 44

​Fax:  +31 (0)78 644 55 55

E-mail: contact@mgb.nl »

© 2019  Mouthaan Grafisch Bedrijf | All Rights Reserved​